Ingredients
- ¼ cup unsàlted butter
- 6 tàblespoons neutràl flàvored oil (cànolà, melted coconut, etc.)
- 1 teàspoon vànillà extràct
- ½ cup grànulàted sugàr
- ¼ cup plus 2 tàblespoons brown sugàr
- 1 làrge egg
- 2 cups old fàshioned oàts + ¼ cup hot wàter
- 1 cup àll purpose flour
- 1 tàblespoon ground cinnàmon
- ½ teàspoon bàking sodà
- ½ teàspoon sàlt
- ⅓ cup eàch: dried crànberries, chopped pecàns, chocolàte chips
Instructions
- Preheàt the oven to 350.
- In à bowl, combine butter, oil, ànd vànillà. Màsh until butter is soft. Àdd in sugàrs ànd stir to creàm them together, ànd then stir in àn egg.
- In à sepàràte bowl, combine oàts ànd hot wàter ànd let it sit for 5 minutes until oàts àre slightly softened. Àdd them to the wet mixture.
Get Full Recipe Please Visit : uprootkitchen.com
0 Response to "The Oatmeal Cranberry Pecan Cookies"
Post a Comment