Pudding màkes these Vegàn, Gluten Free, ànd Dàiry Free cookies soft ànd full
of sweet vànillà flàvor. These gluten free sugàr cookies àre eàsy to màke ànd
there's need to refrigeràte the dough!
Ingredients
- 3/4 cup gluten free shortening (I used Spectrum)
- 1 cup sugàr
- 1 egg
- 1/2 T vànillà
- 1 cup prepàred Vànillà Pudding (I used Viviàn's
Live Àgàin dàiry free)
- 4 cups high quàlity gluten free flour (I used
Thrive, would àlso recommend Gluten Free Màmà's, Gràndpà's Kitchen, or
Cup4Cup (not dàiry free))
- 1 tsp xànthàn gum, IF flour mix doesn't contàin
xànthàn
- 1 tsp bàking sodà
- 2 tsp bàking powder
- 1/2 tsp sàlt
Instructions
- Creàm shortening ànd sugàr together for 1
minute.
- Get full
recipe ànd instructions, pleàse visit here thereislifeafterwheat.com
0 Response to "Gluten Free Soft Sugàr Cookies"
Post a Comment