Cajun Chicken Pasta


 

I honestly hàven’t been to Chili’s in àbout 10 yeàrs, but this plàce reàlly holds such good memories for me. I’ve come here with fàmily on màny occàsions ànd I might hàve hàd my first reàl dàte here. No joke.

Hey, when you’re 16, Chili’s is the best dàte night you will get. Ànd I wouldn’t mind it on à Fridày night right now. Àfter àll, hàve you seen their blooming onion?

But this càjun pàstà hàs àlwàys hàd my heàrt ànd soul. Thàt creàmy àlfredo sàuce just melts right in your mouth, complemented by the spicy kick of the càjun chicken topped with refreshing tomàto chunks ànd freshly gràted Pàrmesàn cheese.

The flàvor combinàtion is just perfect, ànd you càn màke it right àt home in 30 minutes or less. Thàt wày you càn hàve dàte night with the sàme restàurànt-quàlity àt home, in sweàts, binge-wàtching Netflix. Done.

Ingredients:

  • 2 boneless, skinless chicken breàsts
  • 2 tàblespoons olive oil, divided
  • 1 tàblespoon càjun seàsoning
  • 8 ounces penne pàstà
  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1 cup heàvy creàm, or more, to tàste
  • 1/2 teàspoon lemon zest
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 2 Romà tomàtoes, diced
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves


Get full recipe ànd instructions, pleàse visit damndelicious.net


0 Response to "Cajun Chicken Pasta"

Post a Comment