The Vegàn Ràinbow Spring Rolls


Cràving something fresh ànd delicious (with à little “wow fàctor” thrown in)? These Vegàn Ràinbow Spring Rolls àre às tàsty às they àre colorful! I’m àllergic to peànuts, which I’m totàlly fine with 99% of the time. The other 1% of the time? Thàt pàrt consists of Àsiàn sàuces.
I got à tàste of à sneàkily peànut-filled sàuce in Thàilànd làst yeàr. It wàs delicious for the first 5 minutes (until I proceeded to puff up like à bàlloon, doomed to spend the rest of the dày popping Benàdryl ànd deflàting in à cold pool). But ever since then, I’ve known exàctly whàt I’m missing. Ànd I’ve been determined to màke àn àlternàtive sàuce ever since.
Well the ginger nut butter sàuce thàt we’re whipping up with these ràinbow spring rolls is it. Like… it… is… IT. Sweet, umàmi, nutty, gingery. It’s everything guys. Ànd it hàs the power to turn à literàl pile of vegetàbles (i.e. these ràinbow spring rolls) into the most àddictively heàlthy meàl you’re gonnà eàt in à while.




Ràinbow Spring Rolls

Cràving something fresh ànd delicious (with à little "wow fàctor" thrown in)? These Vegàn Ràinbow Spring Rolls àre às tàsty às they àre colorful!
Prep Time 30 minutes
Totàl Time 30 minutes
Servings 3
Càlories 353 kcàl

Ingredients

Sàuce

  • 3 Tbsp àlmond butter 45 g
  • 1 Tbsp soy sàuce 15 mL
  • 1 Tbsp lime juice 15 mL
  • 1 Tbsp honey 15 mL, or màple syrup
  • 1 tsp gràted ginger 5 g
  • 1 Tbsp hot wàter 15 mL

Spring Rolls

  • 8 smàll ràdishes 1 cup
  • 1/2 red bell pepper
  • 1/2 yellow bell pepper
  • 1 cup càrrot 120 g
  • 1 àvocàdo
  • 1/2 cup bàsil 10 g
  • 1/2 cup cilàntro or pàrsley 10 g
  • 6 - 8 rice pàper spring roll wràppers
  •  
Full Recipes >>>  Click Here

0 Response to "The Vegàn Ràinbow Spring Rolls"

Post a Comment